Projecten

Reconstructie Markt-Marktstraat Uden

Projectdetails

  • OpdrachtgeverHeijmans Infra B.V.
  • LocatieUden
  • Periode6-6-2020 t/m 19-6-2020
  • TracelengteCa. 535 meter tracé

Project omschrijving

Op 6 mei zijn we gestart, in samenwerking met Brabant Water en Enexis, met het saneren van de water- en gasleiding in het centrum van Uden. Heijmans Infra B.V. was onze opdrachtgever voor dit project. Het project omvat voor Brabant Water het vernieuwen van ca. 535 meter waterleiding en het overzetten van 51 aansluitleidingen. Voor Enexis wordt ca. 460 meter gasleiding vernieuwd en 47 aansluitingen overgezet. Uiteraard blijven door middel van de goede afzetting en loopbruggen alle winkels in de binnenstad toegankelijk.

Complimenten vanuit de Gemeente (Bart v.d. Wielen):

Via dit bericht wil ik (mede namens mijn collega Harry Bouquet) jou en alle medewerkers van BGM bedanken. Zij die een bijdrage hebben geleverd aan de sanering van water-, gasleidingen en middenspanningkabel in de Marktstraat in Uden, bedankt!

Vanuit de gemeente zijn we zeer te spreken over de manier waarop deze werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Duidelijke communicatie vooraf maar ook tijdens de uitvoering. Open en eerlijk naar elkaar, zeggen wat je gaat doen en vervolgens doen wat je zegt. Volgens mij is dat de enige manier om samen een project tot een goed einde te brengen! Een goed voorbeeld van hoe het dus ook kan.

 

Midden in de drukste winkelstraat van Uden met veel horeca vergt vooruit kijken, wat komen we tegen? Waar zijn we mee bezig, wat gebeurd er om ons heen, maar ook omkijken, hoe laten we het achter?  Oog voor veiligheid en zo min mogelijk overlast.

Tijdens de uitvoering werden de Coronamaatregelen versoepeld waardoor de (gespannen)horeca weer open mocht, de maandagmarkt weer van start ging, de zon vaker begon te schijnen en het drukker en drukker werd in de straat. Dit vroeg om aanpassingsvermogen en geduld.

Respect voor de manier waarop jij en je medewerkers hiermee zijn omgegaan. Behulpzaam en vriendelijk, oog voor de bereikbaarheid van ondernemers en een helpende hand die werd toegestoken aan passerend (winkelend)publiek. Deze manier van werken heeft ertoe geleid dat er nauwelijks klachten waren, sterker nog er zijn vanuit diverse ondernemers juist complimenten binnen gekomen.

Super, ik heb met veel plezier samengewerkt en kijk uit naar een volgende samenwerking.

 

BGM Infra Cuijk

Simon Homburgstraat 17
5431 NN Cuijk

Postbus 43
5430 AA Cuijk

T +31 485 31 61 47