Over BGM Infra

BGM_Infra_ANGY-7416
BGM_Infra_ANGY-7428
BGM_Infra_ANGY-7432
BGM_Infra_ANGY-7437
BGM_Infra_ANGY-7438
BGM_Infra_ANGY-7445
BGM_Infra_ANGY-7474
BGM_Infra_ANGY-7481
BGM_Infra_ANGY-7505
BGM_Infra_ANGY-7519
BGM_Infra_ANGY-7525
BGM_Infra_ANGY-7544
BGM_Infra_ANGY-7550
BGM_Infra_ANGY-7560
BGM_Infra_ANGY-7580
BGM_Infra_ANGY-7601
BGM_Infra_ANGY-7625
BGM_Infra_ANGY-7626
BGM_Infra_ANGY-7632

Wij zijn zodanig georganiseerd dat we binnen ons vakgebied een innovatieve en betrouwbare aannemer zijn voor onze opdrachtgevers. In samenwerking met onze opdrachtgevers en partners in de keten worden we steeds meer erkend als een innovatieve en oplossingsgerichte aannemer.

BGM Infra B.V.

Sinds onze oprichting in 2008 zijn we voortdurend in beweging. Wij zijn een multidisciplinaire aannemer met meer dan 120 goed opgeleide medewerkers, volledig toegewijd aan het uitvoeren van integrale projecten in ondergrondse infrastructuur, waarbij de projectdoelstellingen van de opdrachtgever centraal staan. Ons vakgebied omvat diverse disciplines, waaronder gas, water, warmte, laag- en middenspanning, en wij kenmerken ons door een praktische en proactieve instelling. Uiteraard beschikken we over de modernste gereedschappen, test-, meet- en regelapparatuur. BGM niet voor niets:

“WEGWIJS ONDER DE GROND”

BGM Infra
BGM Infra

Onze vakmensen.

Bij BGM vormen goed opgeleide medewerkers onze kracht. Een BGM medewerker is praktisch, gedreven en enthousiast, een specialist die bij ons de ruimte klrijgt om uit te blinken en zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. Op deze manier halen we het beste uit iedereen en leveren wij de hoogste kwaliteit in elke fase van een project. Wij bieden totaaloplossingen: van planning tot realisatie, en van installatie tot nazorg en beheer.  

Onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers en een positieve impact op hun omgeving. Ze waarderen onze samenwerking en en werken graag met ons. Onze mensen vormen tevens de drijvende kracht achter duurzame en innovatieve oplossingen, waarbij het belang van de opdrachtgever en de omgeving altijd voorop staat. Zij zorgen ervoor dat projecten effectief worden uitgevoerd: snel en daadkrachtig waar mogelijk, zorgvuldig en precies waar nodig.

Complete ontzorging

Gedurende de jaren hebben we een multidisciplinair team samengesteld met specialisten op alle aspecten van uw opdrachten, van ontwerp en calculatie tot uitvoering en onderhoud door gecertificeerde installateurs. Bovendien beschikken we over een netwerk van betrouwbare, lokale partners. Samen nemen we uw ondergrondse infrastructuurprojecten efficiënt ter hand, wat resulteert in tevreden opdrachtgevers en een gewaardeerde omgeving.

BGM Infra

BGM Infra altijd in beweging

Sinds onze oprichting ontwikkelen we ons voortdurend als bedrijf, in nauwe samenwerking met onze mdewerkers en opdrachtgevers. Door van elkaar te leren en onze ketenpartners te inspireren om te groeien, creëren we meerwaarde voor iedereen die betrokken is bij onze projecten. Op deze manier blijven we onzelf ontwikklen en innoveren, waardoor we aantrekkelijke partner blijven met sterke oplossingen in de ondergrondse infra.

Sterk in oplossingsgerichte integrale aanpak

Wij onderscheiden ons door voor al uw vraagstukken praktische oplossingen te bieden, van ontwerp tot uitvoering. Wij analyseren uw behoeften, identificeren risico's en gebruiken deze informatie om een scherpe offerte en een robuuste planning op te stellen. 

Onze ervaren vakmensen voeren de werkzaamheden uit, vaak in samenwerking met lokale partners. Op basis van een doordachte planning streven we naar een voorspelbare uitvoering, waarbij kwaliteit veiligheid en het nakomen van afspraken centraal staan. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze ervaring, inzicht en expertise. Indien gewenst, nemen wij de volledige regie over van uw opdracht. 

BGM Infra

Veiligheid

Ons motto is helder: wij werken veilig of we werken niet.
Dat doen we niet alleen, dat doen we samen met onze partners, de omgeving en de opdrachtgever. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving. Onze KAM-afdeling is continu bezig met het monitoren van veiligheid op het werk, zorgt voor duurzame inzetbaarheid van mensen en neemt partners mee in ons veiligheidsbeleid. Dat dit niet alleen woorden zijn, bewijzen we doordat we ons laten certificeren voor de veiligheidsladder. Trede 4 is in ons bezit!

De veiligheidsladder is voor ons het middel om het veiligheidsbewustzijn van onze mensen en partners te vergroten. We gaan samen het gesprek aan, wijzen elkaar op onveilige situaties en leren van elkaar. Zo ontstaat een positieve veiligheidscultuur die we samen behouden en continu verbeteren.

BGM Infra neemt veilig werken serieus.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Lees meer