Over BGM Infra

BGM_Infra_ANGY-7416
BGM_Infra_ANGY-7428
BGM_Infra_ANGY-7432
BGM_Infra_ANGY-7437
BGM_Infra_ANGY-7438
BGM_Infra_ANGY-7445
BGM_Infra_ANGY-7474
BGM_Infra_ANGY-7481
BGM_Infra_ANGY-7505
BGM_Infra_ANGY-7519
BGM_Infra_ANGY-7525
BGM_Infra_ANGY-7544
BGM_Infra_ANGY-7550
BGM_Infra_ANGY-7560
BGM_Infra_ANGY-7580
BGM_Infra_ANGY-7601
BGM_Infra_ANGY-7625
BGM_Infra_ANGY-7626
BGM_Infra_ANGY-7632
Wij zijn dermate georganiseerd dat we in ons vakgebied voor onze opdrachtgevers een innovatieve en betrouwbare aannemer zijn. Samen met onze opdrachtgevers en ketenpartner worden we steeds meer bekend als innovatieve, oplossingsgerichte aannemer.

BGM Infra B.V.

Opgericht in 2008. En sindsdien voortdurend in beweging. We zijn we een multidisciplinaire aannemer met ruim 120 goed opgeleiden medewerkers, en volledig ingericht op het uitvoeren van integrale projecten in ondergrondse infrastructuur. Hierbij staan de projectdoelstellingen van opdrachtgever centraal. Wij zijn veelzijdig binnen de disciplines gas, water, warmte, laag- en midden spanning en hebben een praktische en proactieve instelling. Vanzelfsprekend beschikken we over de meest moderne gereedschappen, test-, meet-, en regelapparatuur. BGM niet voor niets:

“WEGWIJS ONDER DE GROND”

BGM Infra
BGM Infra

Onze vakmensen.

De kracht van BGM bestaat uit goed opgeleide medewerkers, Een BGM-er is praktisch, gedreven en enthousiast. Specialisten, Zij krijgen van ons de ruimte om te doen waar ze goed in zijn én zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie. Zo halen we het beste uit een ieder en leveren wij u de hoogste kwaliteit in elke fase van een project. We bieden totaaloplossingen: van plan tot realisatie en van installatie tot nazorg en beheer.

Onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers en omgeving. We worden gewaardeerd en ze werken graag met ons samen. Onze mensen zijn ook de drijvende kracht achter duurzame en innovatieve oplossingen waarbij het belang van de opdrachtgever en de omgeving vooropstaat. En onze mensen zorgen dat het project effectief wordt uitgevoerd: snel en daadkrachtig als het kan en zorgvuldig en precies als het moet.

Complete ontzorging

In de loop der jaren hebben we een multidisciplinair team opgebouwd. We hebben specialisten op alle deelgebieden van uw opdrachten: van ontwerp en calculatie tot de uitvoering en onderhoud door gecertificeerde installateurs. Daarnaast beschikken we over een netwerk van betrouwbare, lokale partners. Samen pakken we uw project binnen de ondergrondse infra efficiënt op. Zo zorgen we voor tevreden opdrachtgevers en een omgeving die ons waardeert.

BGM Infra

BGM Infra altijd in beweging

Sinds onze oprichting ontwikkelen we ons als bedrijf. Dat doen we samen met onze mensen en onze opdrachtgevers. We leren van elkaar en leren onze ketenpartners beter te worden. Zo heeft samen werken meerwaarde voor iedereen die betrokken is bij onze projecten. En blijven wij ons ontwikkelen en innoveren en blijven wij een aantrekkelijke partner met sterke oplossingen in de ondergrondse infra

Sterk in oplossingsgerichte integrale aanpak

Wij onderscheiden ons doordat voor al uw vraagstukken een praktische oplossing bieden. Van ontwerp tot uitvoering. Wij doorgronden uw uitvraag, brengen risico’s in kaart en baseren daar een scherpe prijs en robuuste planning op. .

De uitvoering is in handen van onze vakmensen, die vaak samenwerken met lokale partners. Op basis van een gedegen planning stappen we over naar een voorspelbare uitvoeringen. Waarbij kwaliteit, veilig werken en afspraak is afspraak de uitgangspunten zijn. Dat kunnen wij dankzij onze ervaring, inzicht en expertise. Als de opdrachtgever het wenst, pakken wij de complete regie van uw opdracht over.

BGM Infra

Veiligheid

Ons motto is helder: wij werken veilig of we werken niet.
Dat doen we niet alleen, dat doen we samen met onze partners, de omgeving en de opdrachtgever. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving. Onze KAM-afdeling is continu bezig met het monitoren van veiligheid op het werk, zorgt voor duurzame inzetbaarheid van mensen en neemt partners mee in ons veiligheidsbeleid. Dat dit niet alleen woorden zijn, bewijzen we doordat we ons laten certificeren voor de veiligheidsladder. Trede 4 is in ons bezit!

De veiligheidsladder is voor ons het middel om het veiligheidsbewustzijn van onze mensen en partners te vergroten. We gaan samen het gesprek aan, wijzen elkaar op onveilige situaties en leren van elkaar. Zo ontstaat een positieve veiligheidscultuur die we samen behouden en continu verbeteren.

BGM Infra neemt veilig werken serieus.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Lees meer