Over BGM

BGM Infra B.V.

De kracht zit in onze medewerkers. Daar geloven we in en daarom groeide BGM Infra vanaf 2008 gestaag door tot een sterke en professionele organisatie binnen de ondergrondse infrastructuur. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Als veelzijdig aannemingsbedrijf leveren wij totaaloplossingen op het gebied van ondergrondse infrastructurele werkzaamheden binnen de disciplines gas, water, laag –en midden spanning en datacommunicatie. Deze oplossingen bieden wij vanaf ontwerp tot en met realisatie en vanaf installatie tot en met de nazorg.

 

Waarom zou u juist voor ons kiezen als aannemer?

Wij realiseren onze (totaal)oplossingen door gebruik te maken van de modernste inzichten, technieken en standaarden, ook op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Kortom: wij garanderen u vakkundige, veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen op maat die aan de wettelijke normen voldoen. Onze medewerkers zijn zich daar allen van bewust en zijn letterlijk en figuurlijk “wegwijs onder de grond”. We onderscheiden ons door meedenken, vooruitkijken, ontzorgen en door oog te hebben voor de wensen en belangen van onze opdrachtgevers en klanten. Door ons al in een vroeg stadium bij uw ambitie te betrekken, zijn we in staat projecten sneller en op een kwalitatief hoger niveau te realiseren.

Maximale efficiëntie en toegevoegde waarde

Met zo’n 60 betrokken inframedewerkers en onze opdrachtgevers kijken we continu naar verbetermogelijkheden in onze werkwijze en in het gebruik van inzetbare technieken. Elke dag een beetje beter, dat is ons streven. Dit bewerkstelligen we onder andere door zorgzaam te zijn voor de medewerkers, juist zij zijn het hart van ons bedrijf. Nagenoeg alle monteurs zijn thuis in meerdere disciplines en daardoor op meerdere vlakken inzetbaar. Het maakt dat ze zelfstandig kunnen werken in een afwisselende baan.

Tegelijk maakt BGM Infra bewust ruimte voor verbetering van (keten)processen. Daarvoor werken we gestructureerd samen met opdrachtgevers en andere belanghebbenden in de keten. Jongeren leren van ouderen, hetgeen onze standaard is. De KAM-afdeling kijkt dagelijks weer hoe ze kunnen leren van de zaken die beter hadden gekund. BGM Infra blijft zich ontwikkelen en innoveren. Op het gebied van processen, maar ook op het gebied van technieken.

Gecertificeerde medewerkers

We stellen hoge eisen aan onze medewerkers, zowel aan hun expertise als aan hun klantgerichtheid, vanaf de kabelwerker tot aan het management. Daarom volgen onze medewerkers jaarlijks een grote verscheidenheid aan cursussen, trainingen en opleidingen. Als erkend leerbedrijf leiden we hier onze medewerkers verder op, zodat ze nog beter worden in hun vak en ze pas tevreden zijn met hun werk als u dat bent.
Al onze werkzaamheden voeren wij uit conform richtlijnen en regelgeving van fabrikanten en opdrachtgevers. Als organisatie zijn we gecertificeerd conform kwaliteitsnorm CKB (certificatie, kabelinfrastructuur en buizenlegbedrijven). Deze kwaliteitsnorm bevat eisen die betrekking hebben op kwaliteits-, arbo-, milieu-, en veiligheidsaspecten, evenals op financiële, fiscale en administratieve aspecten.  

 

Breed scala van technieken

We willen zeker niet de grootste zijn, maar willen wel de beste zijn binnen ons vakgebied. Daarom zoeken wij voortdurend naar innovatieve en duurzame oplossingen. Wij staan ervoor open om, samen met onze relaties, nieuwe ontwikkelingen in onze branche te onderzoeken en met minimale risico’s onze werkzaamheden uit te breiden en te vereenvoudigen. De aanleg van ondergrondse infrastructuur kan plaatsvinden in een gegraven sleuf of door middel van sleufloze technieken, zoals gestuurde boringen, persingen, grondzuigtechniek als wel door “pipe bursting” en/of “pipe cracking”. Niet voor niets is BGM Infra “wegwijs onder de grond”.

 

Wij komen graag bij u langs

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Onze specialisten bezoeken u graag voor een helder en duurzaam totaaladvies.

 

BGM Infra Cuijk

Simon Homburgstraat 17
5431 NN Cuijk

Postbus 43
5430 AA Cuijk

T +31 485 31 61 47